Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Hiljson Mandela i Miach predstavljaju novu zajedničku pjesmu

VIDEO Hiljson Mandela i Miach predstavljaju novu zajedničku pjesmu

Singl 'Anđeo' naslovna je pjesma nove teen serije 'Sram'

Zajedničkim singlom 'NLO', Miach i Hiljson Mandela osvojili su publiku, dobili priznanje u obliku glazbene nagrade i kreirali hit pjesmu koja je u protekle dvije godine postala nezaobilazni dio radijskog etera, kao i playlista svakog izlaska. Dvoje omiljenih glazbenih imena nove generacije domaće scene ponovno je udružilo kreativne snage i s producentom Lockroomom kreirali su osvježavajući spoj emocija i moćne produkcije, u novom duetu 'Anđeo'. Riječ je o naslovnoj pjesmi nove teen-serije 'Sram', a novi singl objavljen je s pratećim videospotom.

Singl 'Anđeo' nastao je iz spontanosti i kreativnog studijskog okruženja, kako ističe Hiljson Mandela.

'Pjesma je nastala nekako nonšalantno, u dobrom studijskom okruženju. Nakon uspjeha 'NLO-a', Miach i ja opet smo se našli u pravom trenutku za suradnju, ovoga puta kroz pjesmu za seriju', rekao je.

O ovoj suradnji Miach nadodaje: 'Već neko vrijeme smo planirali novu suradnju, a serija 'Sram' je bila idealan povod. Jako mi je drago da smo ponovno radili zajedno, jer baš sam jako sretna kako je nova pjesma ispala, a i uvijek je zadovoljstvo biti u studiju u ekipi Hiljsona i Lockrooma'.

Prateći videospot kreirao je uigrani redateljski duo Luka Matković i Ana Cindrić, koji se zaigrao s elementima tame i svjetla, odnosno 'dobrog i zla' te istaknutih scena u labirintu.

'Htjeli smo tako prikazati osjećaje izgubljenosti i neznanja kroz koje ljudi ponekad prolaze u ljubavi', otkrila je Miach. Svoj doprinos spotu dali su i stilistica Marcela Vrček te Fran Brunović (hair-styling) i Iva Rukavina (make-up). Hrvatska serija 'Sram' adaptacija je norveške teen hit serije 'Skam', usmjerene na život i izazove adolescenata. Prati 16-godišnju Evu koja, prelaskom u novu sredinu, doživljava konflikte i iskušenja, istražujući teme poput prijateljstva, ljubavi i nesigurnosti. Serija se ističe inovativnim pristupom, jer osim emitiranja na HRT-u, epizode prati i real-time sadržaj na društvenim mrežama, s ciljem pružanja autentičnog prikaza tinejdžerskih problema kroz angažman na više medijskih kanala. Serija se može pratiti svaku nedjelju u 21.10 na HRT1.

Uz nekolicinu samostalnih nastupa oboje će uspješnu godinu zaokružiti energičnim nastupom na zagrebačkom glavnom gradskom Trgu bana Josipa Jelačića, gdje će nastupiti u sklopu dočeka Nove 2025. godine, a na pozornici će im se pridružiti i Josipa Lisac, Baby Lasagna te Grše.

Singl 'Anđeo' s pratećim videospotom dostupan je na digitalnim streaming platformama i u radijskom eteru, u izdanju diskografske kuće yem.


Vaša reakcija na temu