Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO INTERVJU Družili smo se s Tajči u Malmöu koja je uvjerena u pobjedu Baby Lasagne
Dalmatinski portal izvještava iz Švedske Piše: Antonia Pešić i Anamarija Alebić

VIDEO INTERVJU Družili smo se s Tajči u Malmöu koja je uvjerena u pobjedu Baby Lasagne

Evo što je poručila Marku uoči večerašnjeg nastupa

U Malmö je stigla i Tatjana Cameron Tajči, koju su obožavatelji Eurosonga pozvali da nastupa otpjeva hit s kojim se 1990. predstavila europskoj publici. Nakon što je s našom Anamarijom Alebić otpjevala refren pjesme 'Hajde da ludujemo', vratila se u doba kada su svi bili 'ludi' za njom.

- Večeras ću opet otpjevati ovu pjesmu za fanove. Puno je emocija. Zapravo, 34 godine ne znam da imam toliko obožavatelja jer mi je zapravo ovo prvi put da sam na Eurosongu. Ja sam bila u Zagrebu, tako da nisam nikada doživjela ovo kada se putuje vani u neki novi grad. Jako sam uzbuđena, a pogotovo zbog Baby Lasagne. On je top, top, top - rekla je Tajči, kojoj popularnost ne jenjava ni danas. 

Kazala je kako su Eurosong obožavatelji najbolji jer se povezuju svi, neovisno o granicama.

- Baš mi je drago što toliko podržavaju i vole Baby Lasagnu. Eurosong fanovi su mene zvali već godinama ranije, ali baš se sada najbolje dogodilo. Jako sam ponosna i počašćena što sam ovdje - emotivno će.

Eurosong bi se opet mogao vratiti u Zagreb, ako Baby Lasagna pobjedi, a kladionice mu trenutno daju 33 % šanse.

- I onda ću i ja opet pjevati u Zagrebu - našalila se Tajči, pa se prisjetila planetarne popularnosti kada je imala tek 19 godina, baš kao što se to danas događa Marku Purišiću.

- Tada je bilo jako dobrih pjesama i izvrsnih izvođača. Mislim da se dogodi nešto u ljudima, neka energija koja se ne može isforsirati. Dogodila se meni, a sada i Marku. On zrači tom dobrom energijom, a ima i jaku pjesmu. Mislim da je ta kombinacija ranjivosti, koju sam imala i ja, i snage. Svi takvo što priželjkujemo, to nam je san da se dogodi baš dobar spoj. Koreografija mu je odlična, divno! 

Kaže kako se s Markom nije uspjela vidjeti, no poslala mu je poruku podrške, a ima i savjet za ovogodišnjeg hrvatskog predstavnika.

- Samo neka ostane miran. Sigurno ima neke dobre alate, jer to uzbuđenje nas može povesti pa iscrpi osobu. Vidim da on i njegova ekipa to jako dobro obavljaju. Samo to je nekakav savjet, meditacija, duboko disanje i puno vode piti i dobro spavati - kazala je Tajči koja je i danas aktivna po pitanju glazbe, a kaže kako se radi punom parom.

- Kod mene uvijek ima nešto novoga. Sada je 50 godina Abbe, '74. je pobijedila, a tada je na Eurosongu nastupala i Olivia Newton John. Ja sam jedna od koautorica pjesme koju je Olivia snimila prije smrti. Ta je pjesma prekrasna, u eurovizijskom duhu i počašćena sam što ju je snimila. Sada sam tu, 50 godina kasnije, sve je emotivno - zaključila je Tajči i dodala kako upravo nastupom u Malmöu započinje europsku turneju.

Što je još Tajči ispričala, ali i kako je otpjevala 'Rim Tim Tagi Dim' pjesmu - pogledajte u videozapisu.

@dalmatinskiportal Družili smo se s Tajči koju su obožavatelji Eurosonga pozvali da nastupa u Malmou i otpjeva hit s kojim se 1990. predstavila europskoj publici. Riječ je naravno o pjesmi 'Hajde da ludujemo', a koju je otpjevala s našom @Anamarija Alebic . Pogledajte što je poručila Baby Lasagni i kako je pred našim kamerama zaplesala ‘Rim Tim Tagi Dim’. #eurosong #babylasagna #rimtimtagidim #malmo #tajci #intervju #dalmatinskiportal original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu