Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press VIDEO Ivan Zak oduševio publiku novom pjesmom 'Ako te ne izdaju'

VIDEO Ivan Zak oduševio publiku novom pjesmom 'Ako te ne izdaju'

Poslušajte kako zvuči

Ivan Zak, jedan od najomiljenijih i najpoznatijih pop izvođača, objavio je singl 'Ako te ne izdaju' koji oduševljava svojim emotivnim i iskrenim pristupom ljubavnim izazovima. Ova pjesma govori o ranjivosti koju svatko od nas osjeća u trenucima kada ljubav dolazi na kušnju, a Zak svojim prepoznatljivim vokalom, bogatim aranžmanom i emotivnim tekstom uspijeva prenijeti tu univerzalnu poruku.

Novi singl dolazi nakon niza uspješnih hitova koji su osvajali srca slušatelja i penjali se na vrhove top lista, potvrđujući Zaka kao jednog od vodećih pop izvođača na regionalnoj sceni. Njegova sposobnost kombiniranja modernih pop ritmova s emotivnim baladama donosi svježinu na scenu, a 'Ako te ne izdaju' je pjesma koja dodatno obogaćuje njegovu diskografiju i čini ga omiljenim među publikom.

Zanimljivo je i to da je videospot za ovu pjesmu snimljen tijekom Zakovog nastupa na CMC 200 Slavonija festu, gdje je održao koncert pred oduševljenom publikom.

Spot prikazuje posebnu povezanost koju Zak ima s obožavateljima, stvarajući autentičnu i emotivnu atmosferu, a reakcije publike na društvenim mrežama potvrđuju da je ova pjesma već osvojila srca mnogih.

Autor glazbe i teksta je sam Ivan Zak, dok su na aranžmanu radili Tomo Bačurin Zak. Glazbenici koji su sudjelovali na pjesmi uključuju Maria Klarića na bubnjevima, Alena Svetopetrića na bas gitari te Vladimira Juričića i Miljenka Pušića na gitarama.


Vaša reakcija na temu