Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivan Gudić VIDEO Ivo Perkušić nam je otkrio sve o duetu s Natašom Janjić kojeg će večeras predstaviti na Melodijama Jadrana

VIDEO Ivo Perkušić nam je otkrio sve o duetu s Natašom Janjić kojeg će večeras predstaviti na Melodijama Jadrana

'Pjesma je ta koja je presudila te kada smo je prvi put čuli smo se oboje pronašli u njoj i odlučili da trebamo napraviti duet zajedno', iskreno će svestrani Splićanin

Na Melodijama Jadrana Ivo Perkušić predstavit će se s pjesmom pod nazivom ‘Ludost’ koja je duet s glumicom Natašom Janjić. Posljednje večeri pod nazivom ‘Hit ljeta’ predstavit će se 25 novih skladbi, a čeka nas čak šest novih dueta. Svestrani Splićanin s nama podijelio o čemu govori pjesma s kojom će pokušati osvojiti srca publike u Galeriji Meštrović.


Foto: Ivan Gudić

- Naša pjesma naziva ‘Ludost’ govori o ludosti u prenesenom značenju, o tome da je ljubav tako jaka da bez obzira na loše okolnosti koje se mogu dogoditi da i dalje želimo jedno drugo, živimo u toj ludosti htijenja. Takva ljubav ponekad može biti teška, ali je želja jača i pobjeđuje sve prepreke - otkrio nam je splitski glumac koji se uspješno bavi i pjevanjem.

Izvodi i portugalsku glazbu FADO s kojom je imao niz zapaženih koncerata među kojima i nastupe s portugalskom fadisticom svjetskog glasa Anom Mourom koja je pjevala s glazbenicima poput Rolling Stonesa i Princea. Nastupio je i na nekoliko domaćih festivala poput Zagrebačkog festivala, Splitskog festivala te Šibenskog festivala, a sada će taj niz nadopuniti i duetom na Melodijama Jadrana.


Foto: Veljko Martinović

Zanimalo nas je kako je nagovorio kolegicu glumicu Natašu, za koju znamo da lijepo pjeva, ali ipak nije pjevačica, da se popne na jednu ovako veliku pozornicu, s ovako velikim glazbenim imenima.

- Nije bilo potrebe za nagovaranjem. Pjesma je ta koja je presudila te kada smo je prvi put čuli smo se oboje pronašli u njoj i odlučili da trebamo napraviti duet zajedno. Jako nam se sviđa kako zvuči ‘Ludost’ i s nestrpljenjem je čekamo predstaviti publici - priznaje nam pa smo ga pokušali nagovoriti da nam otkrije koju je ludost napravio u svom životu.

- Teško pitanje. Što idem stariji trudim se biti što racionalniji tako da imam sve manje prostora za ludosti u životu. 

Posljednja večer Melodija Jadrana je rasprodana, a to ne čudi Perkušića.


Foto: Ivan Gudić

- Mogu reći da me je u isto vrijeme iznenadilo i nije. Kada pogledamo listu glazbenika koji nastupaju možemo vidjeti da su to takoreći A kategorija hrvatskih izvođača i ljudi imaju potrebu doći i poslušati njihove nastupe. Moram reći kako sam jako počašćen što sam i ja našao upravo tu s njima - navodi Ivo koji nam potom otkriva kakav mu je ljetni plan.

- S obzirom da je kazališna sezona duga i da imamo dogovoreno jako puno gostovanja, što me jako veseli, uz to ću i pjevati, iskreno se nadam da ću uspjeti izdvojiti vrijeme za odmor. Veselim se odmoru, osami, nekoj dobroj knjizi i zvukovima prirode - priznaje svestrani Splićanin i dodaje:

- Moja lista želja kada su putovanja u pitanju je poprilično dugačka. Obišao bih cijelu planetu da mogu, ali s obzirom na jako zahtjevnu sezonu trenutna mi je želja da se malo odmorim prvom slobodnom prilikom.

Vaša reakcija na temu