Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Ivo Sivo iz Dječaka izabacio 'Istinu 2'

VIDEO Ivo Sivo iz Dječaka izabacio 'Istinu 2'

Ivo opet igra igru

'Istina 2' prvi je singl repera poznatog pod imenom Ivo Sivo kojim najavljuje album 'Kakvo vrijeme za bit' živ'. 

Nekadašnji član Dječaka o novoj pjesmi kaže: 'Broj 2 je tu jer se prva pjesma s istoimenog albuma Dječaka zvala 'Istina'. Prva i druga 'Istina' nemaju zajedničkih točaka, osim što sam uzeo tu riječ i preko nje progovorio o svom životu'. 

Ivo potpisuje tekst, glazbu V1T0, mladi producent iz Malog Lošinja trenutno potpisan za WorldstarHipHop, i Senseji, pomorac po struci i sensei po zanimanju koji sluša Olivera i radi trap. Sean Houston svirao je gitaru, a Eestbound, producent pozant po suradnji s Travisom Scottom uradio je mix i master. U spotu koji su uradili ekipa Dmedia između ostalih se pojavljuju Vojko V, Krešo Bengalka, Grše, Bobsi i Saša iz TBF-a. 

Ivo Sivo ima svoj đir, on je na drugi način bogat – poslušajte njegovu istinu.

'Izbacim dosadnu pjesmu, šta misliš o tome? 

Ivo Sivo, radim šta želim, pamti me po tome'



Vaša reakcija na temu