Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Južnoameriči kantautor sa splitskom adresom objavio videosingle za pjesmu 'The Hill'

VIDEO Južnoameriči kantautor sa splitskom adresom objavio videosingle za pjesmu 'The Hill'

Pogledajte i poslušajte

'The Hill' je naziv prve pjesme i albuma južnoameričkog kantautora sa splitskom adresom, Nowisa Simona Rojasa, pjevača i skladatelja iz benda 'The ReAktion', te bubnjara splitskog benda Artida. 

Umjetnik u novom albumu traži minimalizam, no uz snažan vokal i akustičnu gitaru, 'Nowis' zadržava osjećaj da bi ovo mogla biti hard rock pjesma. Ipak, korijeni njegove glazbe dolaze iz jednostavnosti i sirovog iskustva, ponekad taj tok mora ostati sirov kakav jest. 

Zvukovi se kreću između akustičnog grungea, melankoličnog, pa čak i pomalo country stila, donoseći nostalgično raspoloženje i sjetu... Video je snimljen u Kninu.

Glazba, tekst i titlovi potpisuje Simon Rojas Nowis, za kamerom je Dino Grčić, montažer je Luka Ivoš, dok je redatelj Kralj Sunca

Produkciju potpisuje Kuća Sunca / House of the Sun.

Vaša reakcija na temu