Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Klapa Sveti Juraj HRM-a snimila pjesmu povodom obljetnice ukazanja Gospe u Međugorju

VIDEO Klapa Sveti Juraj HRM-a snimila pjesmu povodom obljetnice ukazanja Gospe u Međugorju

'Ova je snimka znak naše zahvalnosti i pobožnosti Gospi'

Klapa Sveti Juraj HRM-a snimila je novu pjesmu pod nazivom 'Ostani s nama, Kraljice mira' povodom 40. obljetnice Gospina ukazanja u Međugorju. Glazbu i tekst napisao je Franjo Kraljević, a vokalni aranžman napravio je Mario Božić.

U suradnji s Informativnim centrom Mir Međugorje spot je snimljen na prepoznatljivim lokalitetima Međugorja, Podbrdu, mjestu Gospina ukazanja, ispred i u župnoj crkvi Svetog Jakova u režiji AP studija iz Splita. Snimanje i režiju potpisuju Petar i Andrija Jurčević.

O pjesmi i spotu više je rekao Marko Bralić, zapovjednik mornaričke klape iz Splita: 

- Zaista nam je iznimna čast da smo mi, hrvatski vojnici okupljeni u klapi Hrvatske ratne mornarice 'Sveti Juraj', snimili ovu pjesmu i posvetili je Gospi u Međugorju u godini kada obilježavamo 20 godina našeg osnivanja i prvoga javnog nastupa koji je bio upravo u Bazilici Pia X. u Gospinu Svetištu u Lourdesu.

Ova je snimka znak naše zahvalnosti i pobožnosti Gospi koja nas je sve ove godine čuvala u našem poslanju da u odori pobjedničke Hrvatske vojske pronosimo vrijednosti naše vjere i domoljublja.

Nakon što smo snimili spotove za Gospine pjesme u najpoznatijim hrvatskim marijanskim svetištima, Mariji Bistrici, Trsatu, Solinu i Sinju, veseli nas što smo to mogli učiniti i u Međugorju za ovu predivnu pjesmu za koju sam uvjeren da će je ljudi rado slušati i pjevati.


Vaša reakcija na temu