VIDEO KOJI ODUZIMA DAH Ruska ljepotica šetala se po Biokovu u štiklama

VIDEO KOJI ODUZIMA DAH Ruska ljepotica šetala se po Biokovu u štiklama

Polina živi u Hrvatskoj, a prvo je bila u Splitu jer joj se mama udala za Dalmatinca

Ruskinja Polina Mytko (25) iz Sankt Peterburga prije pet godina sudjelovala je u hrvatskoj verziji 'Supertalenta' gdje je žiri osvojila trbušnim plesom i seksi pokretima. Iako nije pobijedila, mnoge je ostavila bez daha zbog atraktivnog izgleda, a ništa se nije promijenilo niti danas.

Na Instagramu je napisala kako se i danas bavi plesom, a uz to kreira i razne kostime. Nedavno je objavila video i fotografije iz Hrvatske, kada je pozirala na 'Nebeskoj šetnici - Skywalk Biokovo'. 

Polina je odjenula uski kombinezon, sandale, a dodala je i anđeoska krila. Njezini pratitelji bili su oduševljeni fotografijama pa su je pohvalili.

- Ovo ti je najbolji kostim, genijalna si. Prava anđelica - neki su od komentara.

Njezini kostimi su raznoliki, od jednobojnih do šarenila. Napravila je i kostim sirene, a nerijetko pozira u prirodi. Kao tinejdžerica bavila se manekenstvom, ali htjela se okušati u nečem što, kako kaže, zahtijeva ženstvene obline. Trbušnim plesom bavi se od 14 godine.

Polina živi u Hrvatskoj, a prvo je bila u Splitu jer joj se mama udala za Dalmatinca. Tamo je išla i u srednju školu, a naposljetku je upisala matematiku na zagrebačkom Prirodoslovno-matematičkom fakultetu. Prije dolaska u Hrvatsku u Bjelorusiji je pohađala školu trbušnog plesa, pišu 24 sata. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(85777, "");
Pregledaj komentare