Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Krešo Benkalka feat. 3P-Hop 'Uhljebi'

VIDEO Krešo Benkalka feat. 3P-Hop 'Uhljebi'

Ovo šesti singl s albuma 'Split Zoo 2'

'Uhljebi' su hrvatska svakodnevica.

Ta hrvatska stvarnost u kojoj se otpetljava i zapetljava klupko rodbinskih veza i stranačkih pripadnika, popračena je klasičnim rap instrumentalom, maštovitim i nadasve tvrdim hard core tekstovima Kreše Bengalke i njegovog kolege 3P-Hopa

Iako nisu u krvnom srodstvu ni pripadnici niti jedne političke stranke, ova kombinacija je svoje uhljebljeno ujedinjene našla u Split Zoo kolektivu. Elementi koji ovog puta nisu podbacili su kvaliteta zvuka, jednostavnost videa čiji je autor sam Krešo, te maštovitost tekstova i domišljatost refrena. 

Podsjetimo da je ovo šesti singl koji se uhljebio u album 'Split Zoo 2', čiji release date već znamo, a on je 21. rujna 2023. godine.

'Od strinine jetrve nećaka mali je uhljeb!'


Vaša reakcija na temu