Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / Facebook VIDEO Miro Bulj u krcatom klubu na koncertu Željka Bebeka, hvale ga protivnici epidemioloških mjera

VIDEO Miro Bulj u krcatom klubu na koncertu Željka Bebeka, hvale ga protivnici epidemioloških mjera

'Sinj postaje centar slobodne Hrvatske'

Sinjski gradonačelnik Miro Bulj božićnu večer proveo je na koncertu Željka Bebeka u noćnom klubu u svojemu gradu. Otkrio je to na Facebooku gdje je objavio snimku provoda. 

Klub u Sinju bio je krcat, što je izazvalo niz komentara pratitelja. Uglavnom se radi o pohvalama istomišljenika, odnosno protivnika epidemioloških mjera. 

'Uskoro uz Božju pomoć da tako cijela Hrvatska bude', 'Bravo, Sinj. Hoćemo i mi gradonačelnika u Zagrebu kao što ima Sinj', 'Sinj postaje centar slobodne Hrvatske', pišu mu. 


Vaša reakcija na temu