Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović VIDEO Neponovljiva Zorica Kondža novom pjesmom umirila nemirno srce

VIDEO Neponovljiva Zorica Kondža novom pjesmom umirila nemirno srce

Stihove je napisao Ante Majić, a uglazbio Ante Gudelj

Nakon sjajnog dueta s ekipom iz Rišpeta, jedna od najvećih pjevačkih diva i rado viđenih gošći na pozornici Zorica Kondža, predstavlja svoj novi singl 'Nemirno srce'. Osim što je još jednom opravdala svoj status na sceni vokalom koji ostavlja bez daha, isto tako dokazala je da itekako ispunjava svoja obećanja. 

'Kad sam na ovogodišnjoj dodjeli Zlatni Studio nagrađena za pjevačicu godine, obećala sam što prije snimiti novu pjesmu.. Evo, sada sa velikim zadovoljstvom mogu potvrditi da je moja nova pjesma 'Nemirno srce' ugledala svjetlo dana. Ovim putem još bih se posebno zahvalila svima koji su utkali svoje emocije i svoj trud u 'Nemirno srce', te me iznimno raduje i jedva čekam da je i moja vjerna publika čuje', potvrdila je Zorica. 


 Ovime je Zoričin repertoar uz nezaobilazne 'Zar je voljeti grijeh', 'Tako je lako', 'Ti si moj san', 'Vrijeme ljubavi', postao bogatiji za još jednu odličnu pjesmu za koju vjerujemo da će jednako tako biti rado slušana i pjevana na sav glas. Svi oni koji rado posjećuju njezine koncerte i vesele se novim glazbenim uratcima došli su na svoje, pa tako od sada mogu uživati u 'Nemirnom srcu' čije stihove je napisao Ante Majić, a uglazbio Ante Gudelj, dok se za izvrstan aranžman i produkciju pobrinuo Joško Banov. Kako zvuči nova glazbena priča 'Nemirno srce' u izvedbi neponovljive Zorice Kondže, možete poslušati na svim glazbenim servisima među kojima su Spotify, Deezer, Tidal, Apple music, YouTube, kao i mnogim drugima.

Vaša reakcija na temu