Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO Nina Kraljić predstavila spot za pjesmu 'Rijeka'

VIDEO Nina Kraljić predstavila spot za pjesmu 'Rijeka'

Sniman je na dvije lokacije

Nina Kraljić, umjetničkim imenom Alkonost of Balkan, predstavila je videospot za pjesmu 'Rijeka' sniman na dvije lokacije: na području Nacionalnog parka Plitvička jezera, te na rijeci Korani u Slunju.

- Pjesma Rijeka je simbolična i znakovita za mene, ne samo zato što sam počela jasno i usmjereno graditi stilski glazbeni izričaj unutar etna, naših staroslavenskih običaja i elemenata uz neizbježnu povezanost s prirodom, već i zato što samo značenje rijeke jest prepuštanje, čišćenje starog i uranjanje u novo, hrabrost da se nesputano krećemo prema onom što zaista jesmo, možemo i želimo. Potraga i preobrazba u novo i jače jest tema ove pjesme i samog videa. Ptica je snažan zaštitnik i vodstvo u traženju, otkrivanju i prepuštanju, individualnom putu autentičnog pojedinca - ako se pojedinac usudi krenuti na to izazovno, unutarnje putovanje - kazala je Nina.

Dodala je kako se nadam da se njezinoj publici spot sviđa.

- Dali smo sve od sebe da u 3 minute dočaramo ovu kompleksnu priču. Ne znam kako da zahvalim svim sudionicima na stvaranju ove čarolije! Mogu samo obećati da će ih biti još i da se marljivo radi na novim materijalima. Iznimno sam sretna i privilegirana što surađujem i što sam upoznala toliko divnih i čarobnih ljudi! Svima koji su ovaj moj početak sna učinili mogućim – od srca hvala -izjavljuje Nina! 


Vaša reakcija na temu