Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Zlatan Letica VIDEO Objavljen spot za pjesmu 'Boli me': 'Mogu pobjeći iz Dalmacije, ali ona iz mene nikada'

VIDEO Objavljen spot za pjesmu 'Boli me': 'Mogu pobjeći iz Dalmacije, ali ona iz mene nikada'

Karlo Vudrić publici je već poznat po uspjesima u emisiji 'The Voice'

Karlo Vudrić i Mandolinski orkestar 'Okruk' predstavljaj spot za pjesmu 'Boli me', autorsko djelo Svete Kusture koji potpisuje glazbu, tekst, aranžman i produkciju. Ova pjesma, iako nosi prepoznatljive dalmatinske motive, donosi i moderne elemente u pop-mediteranskom stilu, uz tamburaški karakter koji dodatno obogaćuje  izvedba Marija Bavčevića na mandolini.

Karlo Vudrić publici je već poznat po uspjesima u emisiji 'The Voice'.

'Jednom prilikom sam na snimanju te emisije rekao da mogu pobjeći iz Dalmacije, ali da ona iz mene neće nikad. I evo, dan danas se trudim pokazati joj zahvalnost kroz ono s čim me odgojila - pjesmu. S orkestrom ostavljam pečat na priču iz malog mjesta, gdje se štuju more, spiza i ono najbitnije - upravo ona, pjesma', poručio je.

Pjesma 'Boli me' donosi spoj tradicije i moderne glazbe. Vudrić i Mandolinski orkestar 'Okruk' nadaju se da će osvojiti srca publike.

'Ova pjesma mi je posebno draga jer sam imao priliku raditi na njoj u potpunosti - od pisanja teksta i glazbe, preko aranžmana, pa sve do snimanja i produkcije. 'Boli me' nije uobičajena dalmatinska pjesma. S Karlovim vokalom i mandolinama koje je odsvirao brački virtuoz Mario Bavčević više je tamburaškog karaktera u pop mediteranskom stilu', kazao je Kustura.

Spot je snimljen pod redateljskom palicom Zlatana Letice. Uz Karla i Mandolinski orkestar, u spotu se pojavljuje i Saša Đorić. Spot se ističe vizualnim kontrastom - kroz miješanje crno-bijelih kadrova i kadrova u boji simbolizirajući suprotnost između sreće, ali i boli koju ljubav može donijeti. Ovim pristupom vizualno pojačava emocije koje pjesma prenosi.


Vaša reakcija na temu