Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: press VIDEO Objavljena rap pjesma 'Marijo majko'

VIDEO Objavljena rap pjesma 'Marijo majko'

'Iz odnosa s njom crpim snagu i ljubav za život', kazao je DieLPi

Nakon niza singlova koje je posljednjih mjeseci izdao, DieLPi je objavio 'Marijo majko'.

“Marija ima posebno mjesto u mome srcu i mome životu. Iz odnosa s njom crpim snagu i ljubav za život. Svakomu želim da otkrije Marijinu blizinu i njeno prekrasno srce koje razumije, ljubi, tješi, čuje, raduje i majčinskom nas pažnjom dovodi sve bliže svome sinu Isusu. Upravo iz takvih trenutaka molitve, druženja i blizine Marijina i mog srca nastala je ova pjesma', kazao je. 

Rap pjesmu ovog puta odlučio predstaviti u obliku 'live lyric videa'. Izradio ga je Dinko Bošnjak

Za instrumentalni dio pjesme pobrinuo se Marko Javorski, za back vokale Ivona Bunčić. Riječ je o članovima Ivona i Marko acoustic benda koji je nedavno objavio singl 'Tvoj trag.'

'Jako me raduje što ćemo vam pjesmu 'Marijo majko' ipak predstaviti u drukčijem ruhu nego dosadašnje pjesme. Od atmosfere, akustične instrumentalne pratnje do video uratka - sve je obilježeno minimalističkim tonom i jednostavnosti. 

Uigranoj ekipi pridružio se i mladi glazbenik Marko Javorski čija me profesionalnost i radna etika te čovječnost oduševljavaju. Ovo nam je prva suradnja i uživao sam s njim stvarati pjesmu 'Marijo majko.' Jedva čekam da je čujete', poručio je pjevač. 

Za vizualni identitet pobrinuo se Matija Prlić. Pjesma je snimljena u studiju Andreja Lončarića koji se pobrinuo za snimanje, miks i mastering.


Vaša reakcija na temu