VIDEO Otkriveno zašto se radnik rasplesao nasred splitske šetnice

VIDEO Otkriveno zašto se radnik rasplesao nasred splitske šetnice

Od zezancije do senzacije! Kadrovi sa snimanja spota za novu mobilnu aplikaciju Radio Dalmacije preplavili su društvene mreže i portale. Skini aplikaciju i ti, zapleši uz svoju omiljenu glazbu i uzmi im lovu...

Radio Dalmacija nastavlja širiti pozitivu! Snimka rasplesanog radnika 'Parkova i nasada' mnogima je uljepšala dan, kao i video djevojke koja 'u svom filmu' pleše u trajektnoj luci. Uostalom, pogledaj cijeli video i uvjeri se…


Ekipa s Radio Dalmacije oduševljena je što su stvorili toliko pozitive i poziva te da se pridružiš klubu rasplesanih i sretnih ljudi. Skini aplikaciju Radio Dalmacije, uživaj u najboljoj glazbi, snimi i ti svoj plesni #uvikuztebe video i uzmi im lovu! Za iPhone aplikaciju preuzmi OVDJE, a za Android TU  i priključi se zabavi koja ti osim pozitive donosi i lovu!

Odvrni jedan od pet kanala na aplikaciji, sa slušalicama ili bez, i zaboravi na ispite koji te čekaju na faksu, nervoznoga šefa, neplaćene račune. Zapleši kao da sutra ne postoji, na ulici, u parku ili svojoj kuhinji. Izbaci sve iz sebe i uživaj u životu, snimi se kako plešeš uz aplikaciju Radio Dalmacije, a video objavi na svom Instagramu, uz obavezni #uvikuztebe i označi Radio Dalmaciju da te lakše nađu. Sve detalje pročitaj na njihovom portalu.

Sve plesne uratke pregledat će stručni žiri - tvoji omiljeni voditelji Edita Lučić Jelić, Siniša Garbin i Ines Nosić, a najoriginalnije, najemotivnije ili najsmješnije snimke, one koje ih taknu u dušu ili obore s nogu će i nagraditi i njihovim vlasnicima osigurati dobar provod ili super shopping! Troje najboljih na račun će dobiti po 2.000 kuna, a pobjednici će biti proglašeni u petak, 19. lipnja. Može li bolje?!

Besplatno skineš aplikaciju, staviš Radio Dalmaciju u džep ili torbicu, postaneš glazbeni urednik i uz najbolju glazbu lakše prebrodiš teške dane, dobre učiniš još boljima, a i podebljaš svoj budžet uoči godišnjeg. 

Za snimanje videa koji ti može donijeti keš, ali i u svakoj drugoj prilici, sam odaberi kanal koji ti u tom trenutku odgovara. Raspali Rokiju ako želiš energetsku bombu, klikni na Fjaku kad ti se baš ništa ne da, budi romantik uz Olivera i samo njegove pjesme od 0 do 24, izaberi Fureštu i najveće svjetske hitove dok trčiš po Marjanu ili Savskom nasipu ili jednostavno upali Dalmaciju live i slušaj sve od najbolje glazbe do najvažnijih informacija i vijesti. Naravno, tu je i Hajdučki kanal koji 'gori' kad igraju Bili.

Izaberi svoj đir, pleši, zabavi se i pritom još i zaradi jer Radio Dalmacija je #uvikuztebe. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(66938, "");
Pregledaj komentare