Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Pas iz Splita kojeg su svi napustili

VIDEO Pas iz Splita kojeg su svi napustili

Mješanac američkog staforda već šest godina čeka dom

Brand Apipet već 4. godinu za redom organizira akciju Vautinovo, kojom ukazuju na problem napuštenih ljubimaca i pomažu azilima. Prijašnjih godina su uvelike surađivali s udrugom Indigo, tako su prošle godine dali doprinos da se pomogne ljubimcima iz potresom pogođenih područja koji su ostali sami. Prošle godine donirali su preko 20.000 kuna upravo za napuštene ljubimce.

- Ove godine, nositelj naše akcije je pas Don, mješanac američkog staforda koji, nažalost, već šest godina čeka dom, nakon što je ostao sam kad mu je vlasnica preminula. S obzirom na to da stafordi nose stigmu opasnih pasa, želja nam je upravo kroz Dona, koji je predivan pas, predivnog karaktera pokazati kako svaki pas zaslužuje ljubav i svoj dom - poručili su iz Apipeta.

Odlučili su provjeriti karakter i ponašanje tog psa te su jedan vikend proveli s njim.

- Don apsolutno ruši sve stereotipe o stafordima, što možete sami zaključiti pregledom videa kojeg smo snimili za vikend i kojeg je za sada pogledalo preko 200.000 ljudi.


Kroz razgovor s čovjekom kod kojeg je Don smješten, njegova jedina mana zbog koje je još uvijek neudomljen je to što je mješanac staforda i što je crne boje - naveli su. 

Don se nalazi na privremenom smještaju u Solinu, a njegov smještaj financira gospođa ILZA koja brine o udruzi Aurora. Osobi koja odluči udomiti Dona, Apipet će osigurati 40 kilograma hrane za Dona, te zalihe Apipet proizvoda za tri mjeseca.

Vaša reakcija na temu