Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Pavel ima novi spot!

VIDEO Pavel ima novi spot!

Peti studijski album očekuje se na proljeće

Pavel ima novi spot! Nakon što su obožavatelje cijelo ljeto grijali 'Suncem', proljetno-ljetnom himnom koja će zasigurno naslijediti najveće uspješnice benda, Pavel je s početkom jeseni predstavio svoj drugi singl, pjesmu 'Samo da jutro ne dočekam sama', a sada donose i dugoočekivani spot nastao u režiji Radislava Jovanova Gonza. Nakon singla 'Sunce' i 'Samo da jutro ne dočekam sama' Pavel najavljuje svoj novi, peti studijski album koji se očekuje na proljeće 2020. 

Glazbu i tekst potpisuje Aljoša Šerić, a aranžmane gudača Dalibor Grubačević. Produkciju, miks i mastering radio je Srđan Sekulović Skansi, a singl je snimljen u RSL studiju u Novom Mestu.


Vaša reakcija na temu