Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović VIDEO Petar Dragojević o brodu nazvanom po njegovom stricu: Žao mi je što se zove samo Oliver

VIDEO Petar Dragojević o brodu nazvanom po njegovom stricu: Žao mi je što se zove samo Oliver

'Ideju smo odmah podržali, to je čovjek zaslužio i nema dalje rasprave'

Jadrolinija je jučer prihvatila prijedlog Hrvatske glazbene unije za preimenovanjem broda ranije nazvan Vela Luka u - Oliver. Trajekt Oliver održavat će državnu trajektnu liniju Split-Vela Luka-Ubli te će u svojim svakodnevnim plovidbama doticati mjesto u kojem je odrastao Oliver Dragojević. Sve nam je komentirao Oliverov nećak Petar Dragojević.

- Na svoj je posljednji počinak ispraćen 2018. godine upravo katamaranom Jadrolinije, a na ovaj mu se način iskazuje počast kakvu je zaslužio. Meni je samo krivo što se ne zove Oliver Dragojević, bilo je i to u ponudi. Između sebe smo u obitelji komentirali, a po meni bi puno ime i prezime bila bolja opcija. Ove generacije znaju tko je Oliver, ali nove će vidjeti samo Oliver. Usporedimo s trajektom Petar Hektorović, nije samo Petar - zaključio je splitski glazbenik i dodao:

- Ideju smo odmah podržali, to je čovjek zaslužio i nema dalje rasprave. Nikakav trg, aerodrom, idealno je što se brod zove Oliver.


Vaša reakcija na temu