Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jadran Babić VIDEO Pobjednik Splitskog festivala otkrio kojim je posebnim osobama u svom životu posvetio prva dva mjesta

VIDEO Pobjednik Splitskog festivala otkrio kojim je posebnim osobama u svom životu posvetio prva dva mjesta

Saša Jakelić osvojio srca žirija i publike

Završilo je 64. izdanje Splitskog festivala, a i publiku i žiri osvojio je Saša Jakelić

- Dobiti ovo u Splitu, ma presretan sam. Nagradu bih posvetio svojoj djeci, Ninu i Steli, pa jedna jednome, druga drugome. Tako ću staviti na regal. Stvarno nisam očekivao ovo jer je za početak pjesma drugačija. Duga je, ali sam išao pjevati po duši pa što bude. Tko će slušati, neka sluša. Očito Split još uvijek voli tako. Pjevao sam na jubilarnom 50. Splitskom festivalu pjesmu 'Zvona moga grada', ali evo ovo mi je kruna. Ja tek počinjem - rekao je nakon pobjede Saša Jakelić.

Riječ je o glazbeniku koji se u svojih 30 godina karijere profilirao kao izvrstan tenor koji se bavio pop, opernom i klapskom glazbom. Nagrađivan je na mnogim festivalima zabavne glazbe, a prva nagrada na Splitskom festivalu kruna je njegovog rada.

- Trideset godina rada je iza mene, od Klape Šufit, još sam u teatru u Splitu. Bilo je tu svega, tako da sada evo i imam novi ugovor. Radim s Croatia Recordsom. Ma presretan sam. Katarina je napisala prekrasan tekst. Zahvalio bih i Maksu na odličnom spotu, glumcu Jošku Ševi koji je to odlično odradio i mome Roku s kojim sam producirao - kazao je. 

Inače, u svojoj bogatoj karijeri Saša Jakelić ostvario je vokalne suradnje s brojnim izvođačima hrvatske zabavne i pop glazbe poput Meri Cetinić i Ane Opačak.

Vaša reakcija na temu