Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Pogledajte kako Jole pleše sa svojim curama

VIDEO Pogledajte kako Jole pleše sa svojim curama

Pokazao je kako provodi vrijeme u izolaciji

Joško Čagalj zbog trenutne situacije s pandemijom koronavirusa ne može nastupati diljem Hrvatske i inozemstva, no to ne znači da pjesma i ples moraju stati. Naime, glazbenik je dnevni boravak obiteljske kuće prenamijenio u plesni podij, a na njemu su mu se pridružile 13-godišnja kći Iva, desetogodišnja Ema i sedmogodišnja Tia

- S njima nikad nije dosadno! Ostanite doma i vi, plešite i čekajte da sve ovo prođe! Mi to možemo - poručio je Jole dok je plesao sa svojim mezimicama, a društvo im je pravio i maleni psić Lenny. 

Podsjetimo, osim tri kćeri, pjevač i njegova 38-godišnja supruga Ana su krajem studenog prošle godine dobili sinčića Ivana Luku.

Vaša reakcija na temu