Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO pogledajte spot za novu pjesmu Antonije Milatić Buratović

VIDEO pogledajte spot za novu pjesmu Antonije Milatić Buratović

Zove se 'Lipoto moja'

Antonija Milatić Buratović novo je lice hrvatske glazbene scene. Rođena u travnju 1993. godine u Splitu, Antonia je od ranog djetinjstva pokazivala izniman glazbeni talent. Odrasla je u obitelji glazbenika; njezin djed Antun Milatić bio je pionir dalmatinske klapske glazbe, dok su njezin otac Jure i tri sestre također posvećeni glazbenici.

Svoje prve glazbene korake napravila je u glazbenoj školi, smjer klavir, gdje je također pjevala u dječjem opernom zboru HNK Split i plesala balet. Glazbeno obrazovanje nastavila je u Umjetničkoj gimnaziji, usavršavajući solo pjevanje. S osamnaest godina započela je svirati s obiteljskim bendom i nastupati s raznim splitskim sastavima. Kao glavni vokal obiteljskog benda, 2014. godine snimila je pjesmu 'Nima meni većeg gušta', autorskog tima kojeg čine Marko Tomasović, Robert Pilepić i Remi Kazinoti.

Uz glazbenu karijeru, Antonia je završila studij predškolskog odgoja. Ove godine, odlučila je u potpunosti se posvetiti solo karijeri. Snimila je novu pjesmu 'Lipoto moja', s glazbom Marka Tomasovića, tekstom Štefanije Soldan i Julije Milatić, te u aranžmanu Hrvoja Domazeta. Pjesmu izdaje Croatia Records.

'Split, Hvar i Dalmacija su moj dom, moje srce i moja duša. Ovdje sam odrasla, ovdje sam naučila voljeti glazbu i živjeti za nju. Svaki kutak ovog predivnog kraja nosi posebne uspomene i inspiraciju za mene. Želim kroz svoju glazbu podijeliti tu ljubav sa slušateljima', poručila je Antonia.


Vaša reakcija na temu