Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Baby Lasagna: Danas sam skakao naokolo i slušao Madre Badessu

VIDEO Baby Lasagna: Danas sam skakao naokolo i slušao Madre Badessu

Spreman je za večeras

Uskoro počinje finale ovogodišnje Dore. Razgovarali smo s Baby Lasagnom, najvećim favoritom.

- Spreman sam za večeras, generalna proba je prošla odlično, bolje nego polufinalni nastup - kazao nam je glazbenik čije je pravo ime Marko Purišić.

Komentare na društvenim mrežama ne prati pa nije ni svjestan velike inozemne popularnosti. Na naš upit o ritualima prije nastupa, rekao da u posljednje vrijeme zna poslušati Madre Badessu ili Rammstein čiji je veliki fan. Prenijeli smo mu i pozdrave službenog fan cluba - Rammstein Croatia. Marko je potom izjavio da mu puno znači podrška Rammsteinovih fanova, tim više što je bilo puno komentara da njegova pjesma zvuči dosta slično kao Rammstein. Dodao je da bi Rammsteinove zajednice fanova bile valjda prve koje bi bile protiv njegove pjesme da je to tako.

Pogledajte video.

Vaša reakcija na temu