Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Poslušajte novi singl Žanamari 'Apokalipsa'

VIDEO Poslušajte novi singl Žanamari 'Apokalipsa'

Netko gore dobro zna da smo greška svemira, pjeva zgodna pjevačica

Pjevačica Žanamari Perčić prije nekoliko dana je na svom Instagramu uputila dramatičnu poruku povodom sve većega širenja koronavirusa. 

Ona je jedna od poznatih osoba koji društvene mreže koriste kao platformu kako bi podigli svijest Hrvata i potaknuli ih da ostanu u svojim kućama. Ipak, ono što je u cijeloj situaciji razljutilo pjevačicu je neodgovornost građana. 

Danas je objavila novu pjesmu 'Apokalipsa' koja je, očito, inspirirana karantenom i situacijom s pandemijom. Snimila je i spot...

- Kao epidemija, napada kad ne treba, a neizlječiva. Netko gore dobro zna da smo greška svemira - pjeva zgodna pjevačica.


Vaša reakcija na temu