Foto: Narodni radio VIDEO Poslušajte verziju 'Tick-Tocka' s kojom će Albina nastupiti na Eurosongu

VIDEO Poslušajte verziju 'Tick-Tocka' s kojom će Albina nastupiti na Eurosongu

'Osobno sam mišljenja da ova atmosfera pjesme bolje zvuči na engleskom, ali mislim da je zapravo dobitna kombinacija – kombinacija jezika'

Albina Grčić, koja će nas ove godine predstavljati na Eurosongu, otkrila je na Narodnom radiju koju verzije pjesme ćemo najvjerojatnije čuti na pozornicu u Rotterdamu, a za slušatelje je pripremila i jednu poslasticu- obradila je pjesmu 'Marija Magdalena' s kojom je Doris Dragović nastupila u Izraelu.

Nastup na Eurosongu ostvarenje je sna svakog izvođača, rekla je Albina i navela da se kladionicama ne zamara. Otkrila je i s kojom verzijom pjesme 'Tick-Tock' će najvjerojatnije nastupiti na Eurosongu.


'Vidim da su ljudi dosta podijeljeni. Osobno sam mišljenja da ova atmosfera pjesme bolje zvuči na engleskom, ali mislim da je zapravo dobitna kombinacija – kombinacija jezika. To je verzija koja je šarmirala ljude i mislim da bi bilo najlogičnije da s tim idemo u Rotterdam. Još nismo donijeli službenu odluku, ali najviše razmatramo tu verziju', odgovorila je Albina na pitanje jesu li skloniji hrvatskoj ili engleskoj verziji.

Zasad nema treme, a fokusirana je na pripreme za nastup. 'Pokušat ćemo malo pojačati koreografiju, da možda ja budem više uključena u neke koreografske elemente, pokušati podići scenografiju na neki viši nivo. Vidjet ćemo koliko se možemo igrati s nekim specijalnim efektima, ipak je to veća pozornica, veća su očekivanja i konkurencija pa se i mi moramo u skladu s tim ponašati.'


Jedan od najboljih plasmana Hrvatske na Eurosongu ostvarila je prije 22 godine Doris Dragović kad je s ‘Marijom Magdalenom’ osvojila četvrto mjesto. Te 1999. pratili smo njezin nastup u Izraelu, a iste godine rodila se Albina. Prije odlaska u Nizozemsku na narodnom je pokazala kako 'Marija Magdalena' zvuči u njezinoj izvedbi.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(89937, "");
Pregledaj komentare