Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Prljavo kazalište objavilo spot za singl 'Makni se'

VIDEO Prljavo kazalište objavilo spot za singl 'Makni se'

Rade na novom albumu

Nakon uspjeha prvog singla 'Stare navike' i spota u kojemu glavnu ulogu nose Goran Bogdan i Iva Mihalić, Prljavci nastavljaju oduševljavati svoju vjernu publiku te su odlučili izbaciti još jednu novu pjesmu. 

Jasenko Houra je prilikom izlaska pjesme 'Stare navike' izjavio: 'Pjesma je svojevrsna psihoanaliza. Prije gotovo deset godina puštali smo novu stvar. Uvijek smo tandem Ines Prajo i ja, ali konzultiramo se oko glazbe, teksta, svega… tko god radi na njoj, svaki član benda je neizostavna karika, vjerujte, svaki kotačić u stvaranju je bitan'.

Pjesma je, kako kažu ostali članovi grupe, osvrt na pandemijsko razdoblje, ali i refleksija na sve što se zbiva oko nas. 

'Makni se', naziv je za novi singl koji izlazi na digitalnim platformama 15. kolovoza i kojeg možete premijerno čuti na radiju Bravo! u izdanju IDM Music i Houra Grupe.

Tekst pjesme potpisuju Jasenko Houra i Ines Prajo, produkciju pjesme Fedor Boić i aranžman Fedor Boić i Damir Lipošek. Bend radi na novom albumu pod radnim naslovom 'Babylon Berlin' na kojem bi trebalo biti 12 pjesama.


Vaša reakcija na temu