Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Saša Jakelić predstavlja novu pjesmu 'Bez tvog tila'

VIDEO Saša Jakelić predstavlja novu pjesmu 'Bez tvog tila'

'Glazbeno sam je htio prikazat kao realni i nemilosrdni prolazak vremena'

'Bez tvog tila' nova je emotivna balada Saše Jakelića. Glazbu i aranžman potpisuje Saša Jakelić, dok je tekst napisala Katarina Jakelić. Pjesma odiše nježnošću i intimnošću, a premjerno će biti izvedena na ovogodišnjem Splitskom festivalu. 

'Sve se lijepo namjestilo za ovu pjesmu koja vrije već duže vrijeme. Drago mi je da ide na Splitski festival i jedva je čekam s orkestrom otpjevat pjesmu. Kad smo Max i ja pričali o videu složili smo se da je Joško pravi čovjek za taj posao, a Max je po meni opet pogodio u sridu. Filmski atraktivna ekranizacija po mom mišljenju jednog od boljih tekstova u mojoj diskografiji. 

Glazbeno sam je htio prikazat kao realni i nemilosrdni prolazak vremena kad nekad ljudima u jesen i zimu života ostane mali miljun pitanja. Na neka možda dobiju odgovor, a na neka nikad i neće. Paralelno s tim konstantnin 'upornim pulsom' koji je svojevrsna glazbena metafora za otkucaj sekunda i strpljivo 'čekanje' koje je izraženo već na samom početku pjesme događa se upravo to šarenilo života, porazi, ali i nadanja i pobjede koje sam pokušao dočarati s melodijama u vokalu i gudačima te naglim dinamičkim kontrastom u sredini pjesme', rekao je Saša Jakelić.
 
Saša Jakelić se u svojih 30 godina karijere profilirao kao izvrstan tenor koji se bavio pop, opernom i klapskom glazbom, nagrađivan je na mnogim festivalima zabavne glazbe (Zagrebački festival, Melodije hrvatskog Juga u Opuzenu, Melodije hrvatskog Jadrana). U svojoj bogatoj karijeri ostvario je vokalne suradnje s brojnim izvođačima hrvatske zabavne i pop glazbe poput Meri Cetinić i Ane Opačak.

Vaša reakcija na temu