Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Slavko Sobin i Petra Kurtela bračnim svađama oduševili prepunu Tvrđavu Gripe

VIDEO Slavko Sobin i Petra Kurtela bračnim svađama oduševili prepunu Tvrđavu Gripe

Nakon predstave glumci su se ostali družiti i fotografirati s obožavateljima, a splitski glumac otkrio nam je svoje dojmove

 Glumci Petra Kurtela i Slavko Sobin otvorili su manifestaciju 'Teatar pod zvijezdama' na originalan način. Talentirani glumački par na splitskoj premijernoj izvedbi dramatične komedije 'Who the fu*k is Biba?' nasmijao, ali i dotakao emocije brojne publike, koja je do posljednjeg mjesta ispunila Tvrđavu Gripe prateći uzbudljivi razvoj i prevrate u ovoj priči u kojoj se mnogi mogu prepoznati. Kako nam je organizator otkrio predstavu je posjetilo preko 600 ljudi. Međusobne svađe i optuživanja, vrući poljupci, pa čak i striptiz, zaslužili su ovacije posjetitelja. Dio atmosfere donosimo u video zapisu.

Petra i Slavko utjelovili su Saru i Antu koji su završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Na planirani medeni mjesec na Palma de Mallorcu nisu išli, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morali su pretresti vlastitu intimu, 'grijehe' svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika.

Iz pera autora Igora Weidlicha, a u režiji Borisa Kovačevića te produkciji B GLAD Produkcije nova hit predstava osvojila je srca publike diljem Hrvatske, a večera i splitsku publiku. Ovo je ujedno prva u nizu odličnih komedija koje je novo kazališno glazbeni festival 'Teatar pod zvijezdama' ugostio u Splitu.

- Velika mi je čast bila otvoriti novi glazbeno-kazališni festival u mom dragom Splitu, i to jednom kvalitetnom, duhovitom predstavom. Splitska publika je bila sjajna, kao i uvijek. Nisam očekivao ovoliki broj publike, računao sam da dolazimo na neki mali festival koji se prvi put održava, a ovu predstavu smo igrali do sad pred najviše ljudi. Ovo je odlična ideja, htio bih da ovaj festival zaživi i da u Split dolazi što veći broj ovakvih predstava. Uživao sam kao mali prasac u svom Splitu gdje nastupam dva puta godišnje. Malo, ali me uvijek ispuni. Ovakve manifestacije ću rado podržati i super stvar je što se nakon predstave možemo družiti s publikom - otkrio nam je nakon predstave Sobin koji se nakon predstave ostao družiti i fotografirati s obožavateljima.

Vaša reakcija na temu