Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović VIDEO Sućurani zapalili Milana Bandića, skoro je pobjegao s dvije putovnice

VIDEO Sućurani zapalili Milana Bandića, skoro je pobjegao s dvije putovnice

Zagrebački gradonačelnik je bio odjeven u opanke i Dinamove štucne

U organizaciji Krnjevalske pučke udruge Kampanel, od 'pokojne' pilane u Kaštel Sućurcu krenula je tradicionalna povorka 21. Sućuračkoga krnjevala. I ove godine vesele ekipe pobrinule su se da oduševe publiku koja ih je pratila do rive. Tako su organizatori u subotu priredili pravo karnevalsko ludilo u svom mjestu, a sve što je prikazano navelo je brojnu publiku na smijeh i suze, a bilo je tu svega. U Sućurac je tako stigla Lepa Brena, antikoronavirus, Kašteljanski holding, a održana je i inauguracija Zorana Milanovića na kojoj je pjevala Josipa Lisac.

Uvijek otkačena ekipa Kampanela dovela je u Sućurac i Milana Bandića, za kojeg su ocijenili da je glavni krivac za sve nedaće u protekloj godini. Odjeven u opanke, Dinamove štucne, Galeb kratke hlače, s dvije putovnice u ruci te je u naramku držao svežanj eura, zagrebački gradonačelnik provozao se mjestom.

A na kraju povorke, kako to uvijek biva, opružen je glavni krivac za sve što je Sućurane živciralo, ljutilo, zbog čega su se smijali od muke i plakali još od prošlog krnjevala. Maškare su krnju osudile i od njega je ostao tek dimni trag poviše sućuračkoga Velikog mula.


Vaša reakcija na temu