Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press VIDEO TikTok zvijezda objavila božićnu pjesmu 'Djed Mraz zna'

VIDEO TikTok zvijezda objavila božićnu pjesmu 'Djed Mraz zna'

Otkrila je i zanimljive planove za budućnost

Sve popularnija zagrebačka pjevačica Dorotea Prosnik objavila je božićnu pjesmu 'Djed Mraz zna' za koju je snimila i videospot: 

Autori pjesme su Alen Orlić i Ivan Mikulić, autorski dvojac prošlogodišnjega božićnoga hita 'Božić nam stiže'.

Mlada pjevačica Dorotea studentica je Ekonomskoga fakulteta u Zagrebu, a publici je poznata osim po svojim prvim uspješnicama 'Mijenjaš me' i 'Ako zvijezda padne' i po vrlo zapaženom nastupu na pjevačkom showu Superstar u kojem su je svi članovi žirija obasuli pohvalama na račun njezina pjevanja.

Dorotea je popularna i na TikToku na kojem učenicima i studentima pomaže kako učiti te je stoga mlađoj generaciji poznata kao jedna od naših najuspješnijih tiktokerica.

O pjesmi 'Djed Mraz zna' kaže da ju je osvojila jer je jako vesela i jer je riječ o zapravo ljubavnoj božićnoj pjesmi. 'Tekst je lako pamtljiv te mi od prvog slušanja ne izlazi iz glave, a vjerujem da će se i publici svidjeti jednako kao i meni', rekla je.

Dorotea ističe da je na snimanju videospota, koji je režirao Max Hozić, bilo jako zabavno te da je i sam spot zabavan za gledanje jer ima šaljivih elemenata i ima priču što joj je bitno.

Upitavši je za glazbene planove za sljedeću godinu, Dorotea nam je otkrila da upravo završava svoju novu pjesmu koju priprema za natječaj za Doru. 'Pjesma je jako moderna, odlične je produkcije, zanimljiva teksta i mislim da bi bila odlična za eurovizijsku pozornicu, stoga od srca priželjkujem da će se svidjeti žiriju i da ću je imati priliku izvesti na Dori', poručila je. 


Vaša reakcija na temu