Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Tonči Huljić: Ovo mi je jedan od luđih spotova

VIDEO Tonči Huljić: Ovo mi je jedan od luđih spotova

Pogledajte kako izgleda 'Aj' pitaj'

Na posljednjoj večeri Melodija Jadrana Hit ljeta predstavljene su dvadeset i tri nove pjesme renomiranih autora u izvedbi nekih od najpoznatijih hrvatskih izvođača.

- Meni je bio izazov napraviti zabavnu pjesmu o jednoj ozbiljnoj temi. Skrenut će se pažnja, a takav smo i spot napravili - rekao nam je tad Tonči Huljić, koji je dijelio pozornicu sa svojim bendom Madre Badessa i Petrom Šegedinom Pjerom.

Pjesma se zove ‘Aj’ pitaj’, a danas su objavili i spot.

- Pjesma je brza i mislim da će biti brutalni hit. Nadam se da će se suradnja s Huljićem nastaviti, drago mi je što se sve to razvilo u brzom roku, iako bi možda bilo bolje da je za koju godinu - kazao nam je Pjero.

Inače, njima se na pozornici trebao pridružiti i Baby Lasagna, no zbog ugovora s Polidorom iz Njemačke, koji je u okviru Universal grupacije, morao je otkazati svoj nastup jer, kako je Huljić objavio na društvenoj mreži, ugovorom se promijenila poslovna dinamika.

Pogledajte spot za kojeg Huljić kaže da je najluđi kojeg je snimio do sada.

Vaša reakcija na temu