Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Uplakani Rade Šerbedžija oglasio se o ratu u Ukrajini
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

VIDEO Uplakani Rade Šerbedžija oglasio se o ratu u Ukrajini

'U divnom gradu bombe padaju, dok neka djevojčica svira Čajkovskog bezbrižna i sretna'

Naš legendarni glumac sa svjetskom karijerom Rade Šerbedžija oglasio se na svom Facebooku o ratu u Ukrajini. Objavio je emotivni video u kojem nije krio suze, a koji je i rasplakao njegove obožavatelje.

'Moja Lenka i ja smo ponovo u Los Angelesu, gradu u kojem smo živjeli desetak godina, gdje su naša djeca odrastala. Već osam dana snimam seriju s Jeffom Bridgesom, sjajnim tipom, baš uživam. Nedavno sam završio snimanje s Garyjem Oldmanom u Londonu. Ponovno jedan savršen glumac, čovjek. Divan, emotivan, moćan. Imali bi razloga za slavlje, sreću i veselje da opet nije ovog užasa u svijetu. U jednom divnom gradu gdje bombe padaju usred grada, dok možda neka djevojčica svira Čajkovskog na klaviru bezbrižna i sretna. Užasan je svijet ponovno i ne znam dokle sve i kako i što mi ljudi uopće možemo učiniti tu. Jedino nadati se i željeti, stvarati dobru energiju', kazao je vidno potreseni Šerbedžija.


'Rade, već boja Vašeg glasa probudi mnogo emocija u meni, a sad ste me rasplakali. Nadajmo se da će ljubav i dobro 'inficirati' ovu našu planetu i sve stanovnike na njoj. Mi imamo nju, a ona nas', 'Tužno je sve to što se događa. Šaljem Vam pozitivnu energiju poštovani gospodine Šerbedžija', 'Svaka čast, veliki čovjek, intelektualac. Hvala Bogu kad imamo ovakvih ljudskih gromada, živ i zdrav nam bio', 'Dragi naš Rade Šerbedžija! Gospodin u svakom pogledu! Lijepo je što ga imamo, baš takvog kakav jeste', 'Bravo Rade', poručili su mu njegovi obožavatelji u komentarima.

Vaša reakcija na temu