Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Ususret utrci 'Srcem za male heroje' postavljen transparent od 20-ak metara

VIDEO Ususret utrci 'Srcem za male heroje' postavljen transparent od 20-ak metara

Torcida je izradila transparent za akciju vatrogasaca

Javna vatrogasna postrojba Grada Splita, uz potporu drugih žurnih službi, organizira humanitarnu utrku naziva 'Srcem za male heroje' s ciljem prikupljanja sredstava za opremanje splitskog odjela neonatologije prijeko potrebnim uređajem koji omogućava novorođenčadi terapiju dušikovim monoksidom, a koji košta 250 tisuća kuna. Održat će se danas s početkom u 19 sati.

Trči se od Rive do ispostave JVP-a Split na Marjanu. Duljina je utrke 2,3 kilometra.

Kotizacija za utrku iznosi 100 kuna, a trkači dobivaju prigodnu majicu. Donirati se, osim kupnjom majice, može i uplatom na IBAN HR6724070001300020395.

Ususret utrci vatrogasci postavljaju transparent od 20-ak metara koji je, kako nam kažu iz JVP-a Split, izradila Torcida. 

Vaša reakcija na temu