Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Promo VIDEO Vanda Winter & Goran Bošković u nježnom duetu 'Samo u krug'

VIDEO Vanda Winter & Goran Bošković u nježnom duetu 'Samo u krug'

Poslušajte kako zvuči

Vanda Winter objavila je svoj najnoviji singl 'Samo u krug', nježan duet s Goranom Boškovićem iz grupe Fluentes. Pjesma zrači bezvremenskom jednostavnošću i toplinom, a djelo je autora Nikole Ganića Karana koji potpisuje glazbu i tekst pjesme, dok produkciju potpisuje zajedno s poznatim producentom Zvonimirom Dusperom Dusom. Glazbeni spot, koji dodatno pojačava nostalgičnu i sanjivu atmosferu pjesme, režirao je Tomislav Marić.

Ovaj očaravajući duet budi sjećanja na jednostavnija vremena, spajajući Vandinu jedinstvenu interpretaciju s Goranovim toplim, baršunastim vokalom. Zajedno stvaraju pjesmu koja je istovremeno nježna i osvježavajuća, upotpunjena Dusperovom uglađenom produkcijom. O pjesmi je Vanda izjavila:

'Pjesma me na prvu osvojila svojom lakoćom i nepretencioznom jednostavnošću, poput fine 'pjenice na cappuccinu'. Moji suradnici na čelu s Dusom i ja smo je pritom čuli kao duet koji podsjeća na neka slatka minula vremena i mislim da ju je Goran u tom smislu vrlo točno oplemenio, kako svojim toplim baršunastim glasom, tako i njemu svojstvenim dobrohotnim šarmom. I dobili smo, ukratko, dobar osjećaj koji se vrti iznova i iznova – 'samo u krug'!'

Uz najnoviji singl, Vanda je najavila i svoj nadolazeći album, koji je već predstavljen uspješnim singlovima Sve oko nas, Nađi nju, Ako me prestaneš voljeti i Lako. Pjesma Samo u krug sada je dostupna na svim većim streaming platformama. 


Vaša reakcija na temu