Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Croatia Records VIDEO Zabranjeno pušenje: Nemamo virus, imamo Korona pozitivan hit

VIDEO Zabranjeno pušenje: Nemamo virus, imamo Korona pozitivan hit

Nakon 15 godina stanke

Poslije 15 godina pauze legendarni muzički tandem Kurtović-Sekson ponovo radi zajedno i zarazit će vas dobrom pjesmom. Kad se udruže dvojica pionira new primitivesa, uvijek se desi neka magija. I ovog puta legendarne Sarajlije kombiniraju 'zbilju, šegu i rokenrol', a rezulat je pjesma 'Korona hit pozitivan'.

Nova pjesma legendarnog benda ima sve ono zbog čega ih publika voli - dobar ritam, zarazan refren i duhovit, autoironičan tekst. Nastala je jednu večer usred karantene, kada su se 'starom zaboravljenom pjevaču otvorila nebesa' i kad je shvatio da poslije svega što je prošao u životu ne smije dobiti koronu, jer ima loš imunitet, ali i hit kojim će osvojiti svijet.

'Mislim da će se mnogi identificirati sa stihovima: 'U mom gradu zagađen je zrak, imam masku, astmu i povišen tlak, u životu vazda volio sam slavlje, kafana je uzela mi zdravlje'. Malo je reći da je pjesma autobiografska, ona je nekako svačija, da ne kažem narodska. Još da se počne pjevati po slavljima, pa gdje će nam biti kraj", (ne)ozbiljno kaže Sejo Sexon, frontmen Zabranjenog pušenja i dodaje:

'Bilo je sjajno ponovo raditi s Elvisom J. Kurtovićem, a nema nas zajedno u kadru zbog socijalne distance, koje smo se pridržavali skoro 15 godina. Srećom, nemamo virus, već pjesmu 'Korona hit pozitivan', s kojom ćemo, nadam se, zaraziti i publiku'.

Zabranjeno pušenje uskoro se vraća koncertima, a do tada poručuju svojim fanovima da se čuvaju i ostanu zdravi, inficirani samo dobrom muzikom.


Vaša reakcija na temu