Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Željko Bebek posvetio pjesmu svojoj kćeri

VIDEO Željko Bebek posvetio pjesmu svojoj kćeri

Stihove hitmajkera Nenada Ničevića uglazbio je Branimir Mihaljević

Legendarni Željko Bebek novu je pjesmu i spot posvetio svojoj kćeri, kao i svim očevima koji će jednog dana svoje kćeri pratiti do oltara, do izabranika njihovog srca.

'Kćeri moja, ljubav nek' ti sja, nek' te voli kao ja', iskreno će svaki otac poželjeti svojoj kćeri, a emocije tog trenutka pojačat će stihovi: 'Nisam manje muško, ako sada zaplačem, godine su prošle i bez da se okrenem'.

Nije puno trebalo da na novu pjesmu reagiraju brojni obožavatelji i ostave svoje komentare oduševljenja na YouTubeu, u samo sat vremena spot je vidjelo preko 2000 ljudi.  Predivne stihove hitmajkera Nenada Ničevića uglazbio je Branimir Mihaljević koji je napisao i aranžman.

Uz slavnog oca buduću je mladenku u videospotu odglumila Katarina Bebek, a kako se u gitarskim solo dionicama pojavljuje i njezin brat Zvone Bebek možemo ovo nazvati pravim obiteljskim videom. Režija i ovog spota povjerena je Sandri Mihaljević, redateljici mnogih  Bebekovih spotova.

Pjesmi 'Kćeri moja' prethodili su hit singlovi 'Kupit ću nam sat', 'Učini me sretnim', 'Dunavom' i 'Sto sam dana pio' koji se nalaze na albumu 'Mali oblak ljubav', jednom od najprodavanijih domaćih izdanja. Još jedna od pjesama na novom albumu je i duet Željka Bebeka i Zvone Bebeka, 'Kakav otac, takav sin', tako da će i svi očevi sinova uskoro dočekati videospot za svoju pjesmu.


Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare