VIDEO Znate li tko je Dejan Dražić? Sutra stiže u Split, rekordno brzo je napunio tri dvorane...

VIDEO Znate li tko je Dejan Dražić? Sutra stiže u Split, rekordno brzo je napunio tri dvorane...

Radove ovog tinejdžera na YouTubeu prati preko milijun ljudi


Jeste li čuli za Dejana Dražića? Niste? Je li vam DexRock poznatije? Nije? Ništa vam ne zvoni? Onda ste vjerojatno u godinama...

Radove tog tinejdžera, naime, na YouTubeu prati preko milijun ljudi, a na Instagramu ima više od 300 tisuća pratitelja. Ako i dalje ne vjerujete u njegovu popularnost, možda će vas šokirati ova činjenica: ovaj je youtuber u rekordnom roku rasprodao svoj show u CineStaru Split i to u tri termina istog dana! Ulaznica je koštala 69 kuna. DexRock Show u programu je kina u centru Mall of Split u nedjelju u 14, 16 i 18 sati. Sve tri dvorane, kapaciteta po 250 mjesta, rasprodane su danima unaprijed, a interes je bio da se napuni još koja...


Zanimljivo je spomenuti da njegov show CineStar uopće nije reklamirao, dovoljno je bilo da DexRock preko svojih kanala pusti informaciju. Na stranicama kina samo stoje ove rečenice:

- Dođite u CineStar i zajedno s Dexom snimite najpopularnije videe i naučite sve o YouTubeu! Ne propustite najbolju zabavu ove godine!

Uglavnom, zvijezda stiže u Split, a za one koji ne vjeruju brojevima na YouTubeu, kazat ćemo da je momak pokrenuo svoj brand odjeće - RockFam, djeca kupuju majice da bi bili prepoznati kao njegovi fanovi.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52613, "");
Pregledaj komentare