Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vidjeli ste video kojim je najavljen Gennaro Gattuso? Legendarni Talijan sredio se u Mister Motu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Vidjeli ste video kojim je najavljen Gennaro Gattuso? Legendarni Talijan sredio se u Mister Motu

'Novi trener je bez problema sebi pronašao što je tražio'

Hajdukove navijače je oduševila video najava konferencije za medije na kojoj je pred medije prvi put kao trener 'bijelih' trebao stati Gennaro Gattuso. Talijanski trener je prikazan kako se sređuje za dan predstavljanja: bira odijelo, uzimaju mu mjere, krate hlače...


Spot je snimljen u splitskoj trgovini Mister Mot u Ulici Domovinskog rata 39, rekli su nam da su ponosni što je njihov brend odabran za službeno predstavljanje novog Hajdukovog trenera.

- Imamo širok asortimana, pa je novi trener bez problema sebi pronašao što je tražio - rekao nam je Maro Jukić iz marketinga Mister Mota.

Legendarni Milanov igrač danas je kao trener 'bijelih' istaknuo da klub gleda kao na obitelj i da su bitni svi ljudi u njemu, svatko ima svoju ulogu: od oružara, liječnika, igrača na klupi do onih u prvih 11. 

Mister Mot ima tradiciju dugu više od 30 godina, već treća generacija obitelji brine o brendu koji ima poslovnicu u Splitu i Zagrebu, kao i popularni webshop, pa u ovoj Gattusovoj poruci vide i svoj put... 


Vaša reakcija na temu