Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Instagram Vidoje ostavio Nikolini nakit vrijedan stotine tisuća eura?

Vidoje ostavio Nikolini nakit vrijedan stotine tisuća eura?

Samo zaručnički prsten stoji 15.000

Nikolina Ristović ex Pišek (46) prije nekoliko dana je izgubila supruga Vidoja Ristovića. Preminuo je u 44. godini tijekom masaže u jednom salonu, a sahranjen je na Novom groblju u Beogradu. S obzirom na to da je bio imućni povjesničar umjetnosti, već se danima piše o njegovoj imovini te o tome kome će ona pripasti.

Iako se još uvijek ne zna što je Ristović sve posjedovao u svom vlasništvu, te što je stekao u braku sa Nikolinom, o skupocjenom nakitu voditeljice često se pisalo u medijima. Posebno o njezinom zaručničkom prstenu za kojeg je pokojni Vidoje izdvojio 15 tisuća eura. Nikolina je na sprovod suprugu stigla sa svekrom Mišom Grofom, jedan od najbogatijih srpskih antikvara.

- Inače moj bračni prsten, čak i da ga imam, ne bi ga detektirali kao bračni prsten jer ga ne nosim, dobro u zadnje vrijeme ga čak i nosim često, ali ni moj suprug ni ja nismo nešto konvencionalni i ni on ga ne nosi, ali ja svoj bračni prsten jako volim, tako da ću ga zadržat čak i ako se razvedem - izjavila je jednom prilikom Nikolina za RTL.

 U ljeto 2020. odsjeli su u luksuznoj vili u Kaštel Starom, a idiličan odmor ubrzo se pretvorio u kaos ispunjen uvredama, intervencijom policije, obostranim prijavama zbog prijetnji te prijavom krađe nakita i novca u vrijednosti od oko dva milijuna kuna. 

Među nestalim nakitom našlo se nekoliko komada koje je Nikolina rado nosila: Ženski prsten Cartier Panther u vrijednosti od 25 tisuća eura, narukvica Cartier Love s brilijantima u vrijednosti od 40 tisuća 600 eura, Chopard prsten 3.75 ct bijelo zlato u vrijednosti od 65 tisuća eura, pišu 24 sata.

Vaša reakcija na temu