Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vijesnik dobrog shoppinga - Jokerova Petnaestica u ožujku
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Vijesnik dobrog shoppinga - Jokerova Petnaestica u ožujku

Donosimo listu popusta

U utorak, 15. ožujka, omiljeno shopping odredište bit će vam zasigurno Joker, a vaše malo zadovoljstvo i ovoga mjeseca zove se Jokerova Petnaestica. U očekivanju toplijih dana, sami prizovimo proljeće šetnjom proljetnim modnim kolekcijama, i to uz odlične popuste kakve su pripremili brandovi u Jokeru. 

Kolekcije su popunjene, sve pršti od vedrih boja i dezena koji nam donose dobro raspoloženje novih početaka, a uz akcijske cijene sigurno ćete pronaći neki od novih modnih hitova. Mokasine, baloner, jeans ili torbica u atraktivnoj boji ženski su izbor za start sezone, dok će muškarci rado obnoviti kolekciju patika ili košulja i 'ubaciti se' u novu vjetrovku, a tu su i najmlađi kojima zasigurno treba osvježiti ormare većim brojevima. U kalendar ćete ubaciti Petnaesticu i ako ste odlučili obnoviti dom jer popuste nude i trgovine namještaja, opreme za dom…, a tu su i redovite nabavke potrepština za koje su zadužene drogerije i hipermarket. Sve popuste koji vas u utorak očekuju u Jokeru provjerite na linku: https://joker.hr/jokerova-petnaestica/

U svakom slučaju, ovog utorka, 15.3., uštede vas u Jokeru čekaju na svakom koraku - ne propustite ih! 

Vaša reakcija na temu