Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vikend program u Judinom drvu: Rezident Miro u petak, a Jan Kinčl i Regis Kattie u subotu!

Vikend program u Judinom drvu: Rezident Miro u petak, a Jan Kinčl i Regis Kattie u subotu!

Subotnji warm up će odraditi Ante Matas, samouki splitski glazbenik, DJ i perkusionist

Kao što su i najavili, red je došao na trećeg rezidenta glazbenih večeri u Judinom drvu. Nakon Jakira i Sole, ovoga će petka pult, koji je vlastitim rukama izgradio, braniti - Miro! DJ iz ljubavi i prvi entuzijast splitskog ravea od svojih glazbenih početaka važi za neumornog borca protiv izgleda. Frontmen kolektiva Underground Control, pokretač EgoFree festivala, prva violina Festivala na otoku ljubavi - Barbarinca. Pričamo o nekih sedam sati neumornog miksanja, plesanja, nikad istog nikad dosadnog. Ulaz je do 1 sat slobodan, a iza 30 kuna.

U subotu nastupa Jan Kinčl & Regis Kattie. Glazbena simbioza zagrebačkog DJ-a, producenta i live act izvođača Jana Kinčla te francuskog klavijaturista Regisa Kattieja, nastala je kao i sve dobre stvari - spontano, kroz sessione u Janovom studiju. Balansirajući na tankoj liniji između housea, jazza i techna, do sada su se podjednako dobro uklopili u dvorane, klubove i glavne pozornice velikih festivala - Dimensions (Pula), Love International (The Garden, Tisno), Moondance (Trogir), Dev9t (Beograd, Srbija), Radio Na Cesti (Split) i River (Gornji Zvečaj)

Warm up će odraditi Ante Matas, samouki splitski glazbenik, DJ i perkusionist najpoznatiji po radu kao Cuisine Dub. Unatoč korijenima u elektroničkoj glazbi, sve se više kreče prema jazzu, world i eksperimentalnoj glazbi.

Za kraj sveprisutni po floorovima još od devedesetih Duje Lalin iz Deeplowmatiqa.

Upad je 50 kn, vrata se otvaraju u 23 sata.

Također, podsjećamo da je sljedeći vikend na programu koncert mjeseca - Youngblood Brass Band, koji u Split dolazi u sklopu velike koncertne turneje, a povodom obilježavanja 20 godina benda.
Američki brass band poznat je po spajanju tradicije i zvuka puhačkih sastava s ulica New Orleansa, s utjecajima ostalih, uglavnom afroameričkih, glazbenih stilova poput hip-hopa ili jazza.

Ulaznice u limitiranom broju po cijeni od 90 kuna već su dostupne u Galerija Foodu u klubu Academia Ghetto.

Vaša reakcija na temu