Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vikend rezerviran za shopping
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Vikend rezerviran za shopping

Provjerite odlične popuste koji vas čekaju...

Svim dobrim stvarima dođe kraj. A kad je u pitanju kraj velikog sezonskog sniženja, onda to nužno i nije tako loša vijest. Naime, upravo ovo je prilika da odlične modne komade ulovite po sjajnim cijenama, budući da je u tijeku posljednji 'krug' sniženja. Baš zato posjet City Centeru one uvrstite u planove za ovaj vikend. Provjerite odlične popuste koji vas čekaju, napravite popis stvari koje želite i zaputite se u shopping avanturu. Jedno je sigurno - praznih vrećica nećete napustiti centar.

A još jedna sjajna vijest stiže nam s omiljene splitske shopping adrese. Naime, vaš 'as iz rukava' kada je odabir darova riječ, poklon bon City Centera one, od početka ove godine čeka vas u novom ruhu. Uz osvježeni dizajn, sada ćete moći odabrati i kombinirati iznose u apoenima od 20€ i 40€. I ne brinite, svi poklon bonovi na kojima su vrijednosti iskazane u kunama, a kupljeni su do 31. prosinca 2022. godine, bit će iskoristivi do isteka njihova trajanja, uz primjenu propisanog fiksnog tečaja konverzije i sukladno pravilima za preračunavanje i zaokruživanje. 

Uživajte u shoppingu! 

Vaša reakcija na temu