Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vikend u City Centeru one
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Vikend u City Centeru one

Predahnite od radnog tjedna u omiljenom shopping centru

Proljeće je pred vratima, stoga je pravo vrijeme za obnovu garderobe. Lepršave haljine zamijenit će one deblje koje su nas grijale tijekom zime, kaputi će ustupiti svoje mjesto balonerima i kožnim jaknama, dok će balerinke i tenisice staviti čizme u drugi plan. A kada je tako, onda je uistinu vrijeme za shopping uz odlične cijene u City Centeru one! Kupite sve što vam treba i toplije dane dočekajte spremni. Od shoppinga predahnite uz ukusni ručak, a potom se prepustite čistom užitku uz najfiniju kavu i slasni kolač.

Nakon ispunjenog dana i - vrlo vjerojatno, punih vrećica, odaberite filmski završetak tjedna uz posjet Cineplexxu. Na rasporedu je pregršt vrućih filmskih hitova, među njima i novi nastavak Batmana koji je svakako uzbudljiva avantura kao stvorena za uživanje pred velikim platnom. 

Vidimo se u City Centeru one! 

Vaša reakcija na temu