Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIKEND U PERIVOJU Uživajte u pizzama i ambijentu stogodišnje vile Tončić!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

VIKEND U PERIVOJU Uživajte u pizzama i ambijentu stogodišnje vile Tončić!

Na 'secret meniju' se nalaze dvije nove pizze

Da zima u Splitu ne mora biti dosadna, dokazuju iz Perivoja! Dok kuhinja smišlja novi menu za ljeto, ponudu su proširili pizzama, doručkom i kolačima! Tako je Split dobio još jedno mjesto na kojem se može pojesti odlična pizza.

U ponudi su evergreeni bez kojih se ne može ni zamisliti jelovnik - kao što su Margherita (fior di latte, domaća šalša i bosiljak), Vesuvio (domaća šalša, pršut, fior di latte i kalamata masline) ili Capricciosa (fior di latte, šalša, dimljena šunka i šampinjoni). Osim tradicionalnih pizza, na meniju je i Mortadella, pizza s pestom od pistachija i mortadelom ali i Stella Napoletana koju gosti slažu po svom ukusu. U svakom kraku zvijezde može biti drugi okus pizze, i idealna je podijeliti ili za one neodlučne koji žele probati od svega pomalo!

S dolaskom toplijih dana i pizza menu će se mijenjati. Zasad, na 'secret meniju' možete uživati u dvije nove pizze - drugačijoj verziji vege pizze, sa špinatom, tostiranim bademima i kozjom skutom i chilli pizzi - na kojoj su kozice, chilli i tabasco umak, a idealna je za ugrijati se u hladnijim večerima. 

Stogodišnja secesijska vila usred grada idealna je lokacija za uživanje u najboljim pizzama, uz pivo ili čašu vina. Možete uživati u unutarnjem dijelu restorana i izvornom dizajnu iz 1922. zaštićenom od strane Ministarstva kulture ili pod grijalicama u predivnom vrtu ispred vile Tončić. 

Svi oni kojima nije do izlaska, mogu uživati u Perivoj pizzama i kući - samo jedan klik na Glovo i dostava stiže do vaših vrata! 

Za sve rezervacije i informacije, javite se na info.perivoj@gmail.com.

Vaša reakcija na temu