Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jadran Babić Vjekoslava, Hana, Jelena i Maksim uživali na Grašinom koncertu

Vjekoslava, Hana, Jelena i Maksim uživali na Grašinom koncertu

Dvosatnu glazbenu poslasticu pripremio je glazbenim pred svojom splitskim publikom

Petar Grašo & Grand acoustic band featuring Ante Gelo otvorili su 11. izdanje manifestacije San sustipanske noći. Splitski glazbenik izveo je do sada neviđenu akustičnu izvedbu u kojoj je otpjevao svoje najveće hitove, Grašo je dio koncerta posvetio Oliveru, a prisjetio se i pokojnog Kemala Montena.

Grašo je izveo i svoj zadnji duet s Ninom Badrić ‘Nemoj’, kao i ‘Što je od mene ostalo’ koju izvodi s Doris Dragović. Otpjevao je i slavnu Queenovu ‘Love of my life’. 

Svakako, publika na Sustipanu sluša najposebniji koncert splitskog glazbenika, a među tisućama bila je i njegova supruga Hana Huljić Grašo, njena mama Vjekoslava Huljić kojoj se Petar s pozornice zahvalio na dugogodišnjoj suradnji. U njihovom društvu bila su pjevačice Jelena Rozga i Domenica, inače Hanina kuma. Društvo im je pravio Maksim Mrvica

Dio atmosfere pogledajte u fotogaleriji.

Vaša reakcija na temu