Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Josip Kevrić / DKphotography Vjenčanje s najljepšim pogledom na Split: Brodom dođite na Zapadnu obalu i uživajte!
Sajam vjenčanja Piše: Dalmatinski portal

Vjenčanje s najljepšim pogledom na Split: Brodom dođite na Zapadnu obalu i uživajte!

Interes je sve veći, potražnja polako, ali sigurno raste - kaže Marita Kačunić

F-grupa u raznolikoj ponudi svojih usluga nudi i usluge organizacije vjenčanja i to na spektakularnoj poziciju na splitskoj Zapadnoj obali.

- Pomalo simbolično, naši mladenci imaju mogućnost brodom uploviti u splitsku, ali i u bračnu luku - započela je razgovor Marita Kačunić iz ove splitske tvrtke.

Predivan pogled na grad jedan je od najčešćih razloga zašto se mladenci odlučuju baš u jednom od tri objekta F-grupe na Zapadnoj obali organizirati svoje vjenčanje.

- Interes je sve veći, potražnja polako, ali sigurno raste. Osim vjenčanja, planiramo organizirati niz drugi evenata na Zapadnoj obali, prije svega ističemo one humanitarne tijekom sezone - otkrila je Marita.

Vaša reakcija na temu