Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vla-Vla-Vlajland se vraća u Split!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Vla-Vla-Vlajland se vraća u Split!

Nove izvedbe održat će se u Lori 20. i 21. ožujka

Komedija 'Vla-Vla-Vlajland' u izvedbi popularne Ecije Ojdanić dobrano je razbudila uspavani kulturni život Splita. Vikend za vikendom, gostovanje za gostovanjem, predstavu za predstavom, ulaznice nestaju u svega nekoliko sati. Iako su sve predstave, kako kazališta Moruzgva tako i one koje potpisuje Ivan Leo Lemo, sve popularnije posljednjih godina, čini se da njih dvoje nisu ni bili svjesni kako su s 'Vla-Vla-Vlajlandom' zaista pogodili 'u sridu'.

- Organizatori predstava Vla-Vla-Vlajland cabareta mi predlažu, obzirom na interes koji vlada za predstavu, da bi bilo najbolje da se preselim u Split, pa da igram svaku večer, kao na West Endu. To ne mogu, ali mogu doći ponovno, 20. i 21. ožujka - rekla je Ecija Ojdanić.

Dakle, nove izvedbe održat će se u Lori u subotu, 20. ožujka, s početkom u 18 i 20 sati te u nedjelju, 21. ožujka, s početkom u 18 i 19.30 sati.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 90 kn na blagajni dvorane 'Lora' svaki dan od 15. ožujka (ponedjeljak) od 14 do 18 sati.

Ulaznice možete rezervirati već danas pozivom na broj 091 972 0540. Organizatori napominju da će se poštivati sve epidemiološke mjere.

A za sve one koji nisu imali prilike pogledati Lemin 'Vla-Vla-Vlajland' kažimo tek da je riječ o predstavi o čistokrvnoj vlajni koja sa svim svojim dobrim i lošim stranama, puna predrasuda, ali velikog srca, kroči kroz život.

Vaša reakcija na temu