Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VLATKO ŠTAMPAR U SPLITU Stand-up show i bogati švedski stol
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

VLATKO ŠTAMPAR U SPLITU Stand-up show i bogati švedski stol

Poznati komičar nastupa u Fabrique pubu

Vlatko Štampar nastupa u Fabrique pubu u četvrtak, 30. ožujka, s početkom u 20 sati.

- Za one koji ga nisu 'probali', Vlatko Štampar će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara 'na ovim prostorima'. Osim u Mađarskoj - naveli su iz Fabriquea.

Ulaznice se mogu kupiti preko Adriaticketa  po cijeni od 25 eura, a u cijenu je uz smijeh uključen i bogati švedski stol.

Rezervacije sjedala i stolova nakon kupnje ulaznice na vrše se na broj +385 99 3209 330.


Vaša reakcija na temu