Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SINGL 'PASTA ITALIANA' PRESLUŠAN PREKO MILIJUN PUTA: Album 'Vojko' izlazi u petak, a nakon njega slijede 'Dvojko' i 'Trojko'

SINGL 'PASTA ITALIANA' PRESLUŠAN PREKO MILIJUN PUTA: Album 'Vojko' izlazi u petak, a nakon njega slijede 'Dvojko' i 'Trojko'

Svu muziku je radio sam, a miks i master potpisuje DJ VRH

Vojkov singl 'Ne može' u četiri dana je učitan skoro 150 tisuća puta na YouTubeu. Ta će pjesma uz ranije objavljene 'Zovi čovika' i 'Pasta italiana' biti na njegovom prvom samostalnom albumu naslova 'Vojko' koji izlazi za nekoliko dana u izdanju kuće Croatia Records. 'Zovi čovika', dodajmo, također ima impresivan broj slušanja - preko 800 tisuća, a 'Pasta italiana' je prešla milijun učitavanja na YouTube kanalu.


- Album sadrži 13 stvari i dio je trilogije: 'Vojko', 'Dvojko' i 'Trojko'. Svu muziku sam radio sam, a miks i master potpisuje DJ VRH. Za ovaj album sam se potrudio da pjesme govore same za sebe, tako da nema smisla da kažem išta o njima osim da ih ovaj petak, 27. travnja, preslušate - rekao nam je Vojko V.


Vaša reakcija na temu