Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram VOLI NOGOMETAŠE Za stražnjicu ove Sinjanke priča se da nije prava, jer je presavršena

VOLI NOGOMETAŠE Za stražnjicu ove Sinjanke priča se da nije prava, jer je presavršena

Veliku pažnju javnosti privukla je kada je objavila videa na kojima partija s dinamovcem Lirimom Kastratijem na njegovom rođendanskom tulumu

Sinjska manekenka Anđela Šimac dobila je veliku pažnju javnosti kada je objavila videe na kojima partija s dinamovcem Lirimom Kastratijem na njegovom rođendanskom tulumu koji nije bio u skladu s pravilima pandemije. Odmah se počelo šuškati da je dvojac u vezi, što se pokazalo točnim, a navodno je 25-godišnja crnka tri godine mlađeg nogometaša zavela prije otpirliku godinu dana, javlja RTL

Ipak, čini se kako su se pojavile nevolje u raju, jer je duo izbrisao sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Ipak, mladi par i dalje se prati pa se ne zna je li to samo izazivanje pažnje, svađa ili uopće nema veze s ljubavnim problemima. 

Anđela je inače 25-godišnja influencerica koja obožava pokazivati svoje bujne obline na Instagramu na kojem je prati 52 tisuće ljudi. Iako je prije četiri godine, kada se borila za titulu Najseksi Hrvatice, izjavila da ne bi ništa mijenjala na sebi i da je zadovoljna sa svakim svojim adutom, čini se da je u međuvremenu ipak promijenila mišljenje jer je očigledno ugradila silikone u grudi. 2016. godine Anđela je bila Lice godine Hrvatske, a svojim najboljim adutima smatra svoju kosu i samopouzdanje, izjavila je jednom prilikom. Šuškalo se i kako je povećavala stražnjicu, jer dio javnosti smatra kako ona ne može biti prirodno tako 'savršena'. 

Anđela je sada u Instagram pričama objavila fotografije na kojima ima 17 i 18 godina i kojima se očito na fini način htjela obračunati s hejterima koji misle da stražnjica nije prirodna, jer je i na tim fotkama njezina pozadina poprilično bujna. 


Vaša reakcija na temu