Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VOLIM HRVATSKI DIZAJN Slavko Goluža u polo majicama domaćeg brenda: Ključni modni komad za svakog muškarca u novom dizajnu

VOLIM HRVATSKI DIZAJN Slavko Goluža u polo majicama domaćeg brenda: Ključni modni komad za svakog muškarca u novom dizajnu

Ljeti mi je najdraže nositi plavo-bijele prugice, njih baš obožavam, a novi dizajn crveno-bijelo-plavih prugica u Galebovom asortimanu me oduševio - rekao je bivši rukometni izbornik

Početak lipnja donosi i početak priprema za ljeto te obnavljanje ljetne garderobe. Tako će se ove sezone uz obične bijele majice, najčešće nositi i lagane polo majice.

Vodeći se najnovijim trendovima, Galeb je dizajnirao polo majice čije je pletivo ispleteno vrhunskom tehnologijom unutar vlastitog proizvodnog pogona.

Iskusne ruke Galebovih djelatnica proizvele su najudobnije pamučne modele, a tome svjedoči i certifikat OEKO-TEX koji jamči da upotrijebljene sirovine i tehnološki procesi zadovoljavaju stroge zdravstvene i ekološke kriterije.

- Polo majice za žene su na raspolaganju u slim i klasičnim krojevima različitih, atraktivnih uzoraka. Neizostavne mornarske pruge za muškarce su zamijenili novi modeli s tri prugice u trendi bojama; crvenom, bijelom i plavom izrađene od stopostotnog pamuka koji osigurava udobnost i prozračnost - poručili su iz Galeba.


I bivši rukometni reprezentativac i izbornik Slavko Goluža u Galebu je osvježio ljetnu garderobu i odabrao polo majice što je dokaz da su idealne za sport, opuštanje i poslovne sastanke.

- Ljeti mi je najdraže nositi plavo-bijele prugice, njih baš obožavam, a novi dizajn crveno-bijelo-plavih prugica u Galebovom asortimanu me oduševio. U njima se osjećam kao pravi galeb. K tome materijal je jako udoban i kvalitetan, a i uvijek prednost pri kupnji dajem domaćoj proizvodnji. Ni ovaj put me nije razočarala - rekao je Goluža.

Neizostavne prugice kao i klasične modele polo majica mogu se pronaći u 33 Galeb trgovine diljem Hrvatske, kao i u njihovom web shopu.


Vaša reakcija na temu